Deze Ketendag zijn de volgende sessies gepland:
Op dezelfde dag staat in de ochtend het BRO'tje gepland van 9.00-10.00 uur. Daarom begint de Ketendag om 11.00 uur met de Ketendemo en vindt de reviewsessie plaats in de middag. Deze laatste sessie zorgt voor afsluiting van de dag met een feestelijk tintje: de laatste publieke consultatie van een gegevenscatalogus van tranche 4 is verwerkt met het oog op wettelijke opname in de Regeling. Daarmee zijn de standaarden van tranche 4, en daarmee fase 1 van de BRO, gereed. In de voorlopig laatste reviewsessie van het Standaardenteam wordt hier aandacht aan gegeven.
De sessies worden digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 17 november aanmelden. U kunt via dit aanmeldformulier doorgeven aan welke sessie(s) u wil deelnemen. Per sessie ontvangt u een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.
Aanmelden
Tijdens de ketendemo BRO laten we, zoveel mogelijk live, zien welke technische resultaten we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.
In deze afgelopen periode hebben we gewerkt aan aanpassingen in de aanlevering van Grondwaterstandonderzoeken. Daarnaast hebben er ook verbeteringen plaatsgevonden van de interface van het Bronhouderportaal. We willen hier graag uw feedback op ontvangen. Tot slot laten we de voortgang van de registratieobjecten voor tranche 4 zien via onze roadmap.
Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.
De publieke consultatie van de uitbreiding van de catalogus Geologisch booronderzoek met historische boormonsterbeschrijvingen (BHR-G IMBRO/A) is afgelopen. We hebben 85 reacties ontvangen. In deze sprintreview leggen we graag uit hoe we deze reacties verwerken.
Deze consultatie leidt tot de eerste iteratie waarmee historische BHR-G gegevens in de BRO komen. Graag leggen we uit welke boorbeschrijvingen u in deze iteratie kunt verwachten en welke in volgende iteraties worden toegevoegd.
Iedereen die betrokken is bij booronderzoek (alle vakgebieden) en historische gegevens (IMBRO/A) uit de BRO wil hergebruiken.