BRO'tje 27 mei: Geomorfologische kaart

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit webinar is voor iedereen die zelf gegevens uit de Geomorfologische kaart in zijn/haar eigen systeem wil gebruiken.

Omschrijving

In dit BRO'tje leggen Jandirk Bulens en Tom Harkema uit hoe je de gegevens uit de Geomorfologische kaart downloadt en koppelingen maakt in een eigen GIS-systeem. Bij GIS-gebruik zijn veel mensen gewend dat alle data van 1 kaartlaag in 1 tabel te vinden zijn. Voor de BRO  zijn er voor die ene kaartlaag meerdere tabellen beschikbaar, die ook aan elkaar te koppelen zijn. Heel krachtig, want combineren van deze tabellen leidt tot extra informatie. De koppelingen moet je wel zelf maken. Hoe doe je dat nu slim? Daarvoor is een handreiking gemaakt vanaf het downloaden tot en met het maken van de koppelingen. In dit webinar doorlopen we de stappen aan de hand van een praktijkvoorbeeld in zowel QGIS als ArcGIS.

Presentatie door

  • Jandirk Bulens - Researcher Geomatics bij Wageningen Environmental Research (WENR)
  • Tom Harkema – Researcher bij Wageningen Environmental Research (WENR)
Aanmelden

Via het aanmeldformulier kunt u zich tot woensdag 26 mei aanmelden. U ontvangt per mail een dag voorafgaand aan de sessie een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Aanmelden