Geo-inspiratiedag: Digital Twins

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Wat zijn de Geo-inspiratiedagen?

Tijdens de geo-inspiratiedagen praten we makers en gebruikers van (geo-)data bij op actuele ontwikkelingen. Ook zijn de bijeenkomsten bedoeld om te inspireren met praktijkvoorbeelden en interessante kennis. En we bieden gelegenheid om onderling weer even bij te praten. Speciaal voor makers en gebruikers van (geo-)data organiseren het Ministerie van BZK (DiS Geo en BRO), Kadaster/PDOK en Geonovum  vier geo-inspiratiedagen.

Eerste inspiratiedag: 20 april 2021

De eerste inspiratiedag is op 20 april en gaat over Digital Twins.

Tussen 13.00 tot 16.00 uur, praten we u in verschillende sessies bij op actuele ontwikkelingen. Waar wordt aan gewerkt? Hoe zetten verschillende organisaties digital twins in? Wat is er wel en niet mogelijk met digital twins? Hoe moeilijk is het eigenlijk om een digital twin te maken? En wat zijn de aandachtspunten?

Het programma staat nog niet vast, dus als u zelf ideeën hebt voor een interactieve sessie, neem dan contact op met Geonovum.

Aanmelden

Aanmelden kan al! Meld u nu aan.