Bijpraatsessie Mijnbouw in de BRO

Datum
Plaats in agenda
Doelgroep

Iedereen die werkzaam is bij een gemeente, provincie of een waterschap en te maken heeft met gegevens over olie, gas, zoutcavernes, geothermie of mijnbouwwet vergunningen.

Omschrijving

Denk mee over gegevensuitwisseling Mijnbouw in de BRO

Werkt u bij de gemeente, provincie of het waterschap met gegevens over olie, gas, zoutcavernes, geothermie of mijnbouwwet vergunningen? Denk dan met ons mee over hoe we deze moeten vastleggen in de Basisregistratie Ondergrond (BRO).

Op 7 december organiseren TNO en Geonovum een bijpraatsessie over het domein Mijnbouw binnen de BRO. We laten dan zien waarvoor wij nu standaarden ontwikkelen. Doel is dat de Basisregistratie Ondergrond díe gegevens gaat bieden die we in de praktijk van elkaar nodig hebben en in ons werk. Daarom nodigen we experts binnen gemeenten, provincies, waterschappen en rijk van harte uit om hierover met ons te klankborden!

Aanmelden

Aanmelden voor de sessie kan door een bericht te sturen naar g.vanputten@geonovum.nl.