Workshop BRO SIKB Jaarcongres

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Martin Peersmann (Programmamanager BRO), Niels van der Vaart (ESRI) en Ingeborg van Oorschot (Doorgrond Advies) brengen in aflevering 5 van het SIKB Jaarcongres de schatten van de bodem beter in beeld.

Grote opgaven als energietransitie en klimaatadaptatie hebben enorme impact op de directe leefomgeving, ook onder de grond. Niet alles kan op dezelfde plek. Het is dus essentieel om een integraal ruimtelijk inzicht te krijgen in de ondergrond. Fundament hiervoor is eenduidige en betrouwbare informatie. Daarom wordt gewerkt aan de Basisregistratie Ondergrond (BRO). Hoe meer data in de BRO, hoe meer we weten over de ondergrond. Door ondergrondgegevens in een 3D-model te gebruiken wordt de situatie in de ondergrond zichtbaar en zien we waar kansen liggen: de ondergrond beter in beeld met de BRO.

Meer informatie
Aanmelden