Festival Follow Up

Datum
Plaats in agenda
Tijd
11.00 tot uur
Locatie
De Fabrique Utrecht & Online
Omschrijving

De samenwerkingspartners rond het Uitvoeringsprogramma Bodem en Ondergrond 2016-2020 organiseren het hybride Festival Follow UP met het thema: “Samenwerking geeft veerkracht aan de bodem”. Ook de BRO is aanwezig op dit Festival. Tijdens workshopronde 2 geven Martin Peersmann (BRO) en Roeland Heuff (SIKB) een sessie over Bodeminformatie in de BRO en visualisatie.

Workshop Bodeminformatie in de BRO en visualisatie

In deze sessie informeren we u graag over het vervolgonderzoek om een beeld te krijgen bij hoe uitbreiding van de BRO met milieuhygiënische bodemdata gestalte kan krijgen. Belangrijke vraag is bijvoorbeeld welke gegevens precies geregistreerd moeten gaan worden? Daarnaast zullen we in de sessie laten zien op welke manier de bodeminformatie kan worden gebruikt in visualisaties. Hoe kunnen we vanuit de enorme ervaring in het werkveld met digitale kaarten concrete vervolgstap zetten om het nieuwe OW beleid met transparantie en gelijkwaardige info te regelen. Benut deze kans om aan te geven wat voor u belangrijk is.

Wat staat er verder op het programma?

Vanaf 11.00 Festival Tour langs successen uit regionale projecten
12.00 - 13.00 Netwerk-‘lunch’ met kennismarkt en de zeepkist
13.00 - 14.00 Talkshow deel I
14.00 - 15.00 Workshopronde I
15.00 - 15.10 Pauze
15.10 - 16.10 Workshopronde II
16.10 - 16.25 Talkshow deel II
Vanaf 16.25 Netwerk-‘borrel’ met kennismarkt

Meer informatie
Aanmelden