Deltacongres

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Online
Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij en geïnteresseerd is in het Deltaprogramma is welkom op het congres: maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden en overige belangstellenden. Ook dit jaar worden er circa 1500 digitale deelnemers verwacht.

Omschrijving

Het Nationaal Deltacongres wordt elk jaar door de deltacommissaris georganiseerd en heeft tot doel om iedereen die actief is op het gebied van water, en allen die in het bijzonder zijn betrokken bij het Deltaprogramma, met elkaar te verbinden. Tijdens dit congres kunnen de mensen van maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, wetenschap en overheden die aan het Deltaprogramma werken de onderlinge banden aanhalen en kennis met elkaar delen.

Meer informatie

Bekijk het programma!

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via een persoonlijke link die u vindt op deze pagina. De inschrijving is geopend t/m donderdag 5 november.