DiS Geo: Van de kaart

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Op dinsdag 6 oktober vindt het eerste, gratis en geheel online georganiseerde event plaats van DiS Geo: Van de kaart. Een evenement zonder locatie. Het is een dag vol inspirerende workshops, interessante casussen, een quiz en veel meer!

Meer informatie

Het doel van het online event is om jullie te inspireren, kennis uit te wisselen en informeren. Vanuit zoveel mogelijk invalshoeken. We beginnen de dag met een plenaire opening waarin Ruud van Rossem en Noud Hooyman de dag inleiden. Vervolgens kan je de hele dag, brainstormsessies bijwonen, meedoen aan een quiz en workshops volgen. Onder andere van de BRO.

Ook is er ruimte voor netwerken, een spontane ontmoeting, een prikkelende vraag of een mini-cursus kort-cyclisch werken. Het te downloaden programmaboekje vind je hieronder, evenals een overzicht van het programma.

Ontdek meer informatie over het evenement.

Aanmelden