BRO'tje: Uitgiftekanalen van de BRO

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit is een introductiesessie voor iedereen die meer wil weten van de uitgiftekanalen van de BRO en hoe die gebruikt kunnen worden.

Omschrijving

Over dit praktijkcollege

De BRO is, ongenuanceerd gezegd, niet meer dan een bak met gegevens. Deze kunnen via diverse wegen geraadpleegd en gebruikt worden. In dit praktijkcollege laten we zien welke kanalen er zijn en welk kanaal voor welke toepassing het handigst is. En we beantwoorden alle vragen die leven.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef aan welke sessie u wilt bijwonen. In een keer aanmelden voor alle sessies is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt een dag voor het BRO'tje een mail met daarin de toegangsgegevens.