BRO'tje: Hoe neem ik mijn collega's mee?

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Deze interactieve sessie is voor BRO-coördinatoren en anderen die met de BRO werken.

Omschrijving

Over dit online gesprek

Sommigen zijn er heel handig in: collega's meenemen in de BRO. Zij moeten immers de gegevens aanleveren én gebruiken. Droge werkafspraken werken hier vaak niet. Hoe krijg je het voor elkaar om de BRO te laten leven in je organisatie? Jullie delen zelf alle eigen tips en werkwijzen en geven elkaar advies.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!
De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef aan welke sessie u wilt bijwonen. In een keer aanmelden voor alle sessies is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt een dag voor het BRO'tje een mail met daarin de toegangsgegevens.