BRO'tje: Wat kun je zelf met BRO-modellen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van modellen. Het is handig als u ook het college 'Introductie op de BRO-modellen' heeft gevolgd of teruggekeken.

Omschrijving

Over dit praktijkwebinar

Het BRO-programma krijgt vaak de vraag: Wat kan ik nou zelf met de modellen in de BRO? Dr. Jan Stafleu van TNO legt uit waar de modellen voor gebruikt worden en hoe je ze kunt lezen. Dit doet hij aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarbij is ook veel ruimte voor vragen. Aan het einde van dit webinar weet u waar u zelf mee aan de slag kunt gaan en waar de hulp van een (geologisch) deskundige ingeroepen moet worden.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef aan welke sessie u wilt bijwonen. In een keer aanmelden voor alle sessies is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt een dag voor het BRO'tje een mail met daarin de toegangsgegevens.