BRO'tje: De schatten van de BRO-website

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Deze sessie is voor iedereen die met de BRO te maken heeft of erin geïnteresseerd is.

Omschrijving

Over deze ontdeksessie

Aan de hand van verschillende vragen gaat u op zoek naar een schat aan informatie op de website van de BRO. Intussen raakt u op de hoogte van alles wat op dit moment speelt en belangrijk is bij de basisregistratie. Megan Wouters van de BRO Servicedesk beantwoordt ook alle andere vragen die u heeft.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Het aanmeldformulier voor dit BRO'tje is gesloten. Aanmelden voor andere BRO'tjes is nog wel mogelijk via het aanmeldformulier.