BRO'tje: Introductie op de BRO-modellen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Online
Doelgroep

Dit is een introductiesessie voor iedereen die meer wil weten van de modellen in de BRO.

Omschrijving

Over dit online college

Wat is een BRO-model? Hoe zijn deze modellen ontstaan? Waar worden de modellen voor gebruikt? Hoe deskundig moet je zijn om ze te lezen? Deze en andere vragen komen aan bod in dit online college. Dr. Michiel van der Meulen (TNO) en Dr. Joop Okx (WUR) hebben ook vragen aan u en er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef aan welke sessie u wilt bijwonen. In een keer aanmelden voor alle sessies is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt een dag voor het BRO'tje een mail met daarin de toegangsgegevens.