BRO'tje: Introductie op de BRO-modellen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit is een introductiesessie voor iedereen die meer wil weten van de modellen in de BRO.

Omschrijving

Over dit online college

Wat is een BRO-model? Hoe zijn deze modellen ontstaan? Waar worden de modellen voor gebruikt? Hoe deskundig moet je zijn om ze te lezen? Deze en andere vragen komen aan bod in dit online college. Dr. Michiel van der Meulen (TNO) en Dr. Joop Okx (WUR) hebben ook vragen aan u en er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

Aanmelden voor dit BRO'tje kon tot woensdag 23 september 13:30 uur. Heeft u dit gemist en wilt u toch graag deelnemen? Stuur dan vóór donderdagochtend 24 september 7:30 uur een mail met het verzoek naar bro@minbzk.nl. Dan ontvangt u alsnog een persoonlijke link om deel te nemen aan dit BRO'tje. Aanmelden voor de andere BRO'tjes kan nog wel via het aanmeldformulier.