BRO'tje: Booronderzoek. De basis.

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Deze deelsessie is gericht op overheden en BRO-coördinatoren en iedereen die meer wil weten over booronderzoek.

Omschrijving

Over dit webinar

Voor het doen van booronderzoek worden gegevens uit de ondergrond verzameld via een grondboring. Er zijn verschillende soorten booronderzoek. Voor de BRO wordt dit registratieobject daarom per vakgebied ontwikkeld: geologie, geotechniek, bodemkunde en cultuurtechniek. In deze sessie stellen we vragen aan deskundige Ruud Mutsaerts, die alles weet over booronderzoek. Hij neemt u aan de hand van voorbeeldprojecten mee, zodat u een goed beeld krijgt van booronderzoek in de praktijk.

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

Let op: u kunt zich voor dit BRO'tje aanmelden tot woensdag 2 september 13:30 uur.

De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Geef aan welke sessie u wilt bijwonen. In een keer aanmelden voor alle sessies is natuurlijk ook mogelijk! U ontvangt een dag voor het BRO'tje een mail met daarin de toegangsgegevens.