BRO'tje: Het belang van ons grondwater

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit is een introductiesessie voor iedereen die meer wil weten van grondwater en -monitoring. We beginnen bij het begin en er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Omschrijving

Over deze online masterclass

Grondwater is belangrijk voor al het leven op aarde. Daarom moeten we de kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten houden. De Basisregistratie Ondergrond is daarom begonnen met de registratie van putten voor grondwatermonitoring. Bij deze workshop legt hoogleraar en deskundige Jasper Griffioen de basis uit. Wat is grondwater nu eigenlijk? Waarom is het zo belangrijk? Hoe zit het met monitoring van grondwaterstanden en kwaliteit? En wat zijn belangrijke basisprincipes die u moet kennen voor de BRO?

Wat is een BRO'tje?

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. Dat doen we op een vaste dag en een vast tijdstip: iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur. Begin de dag met een BRO'tje!

De BRO'tjes zijn voor iedereen die met de ondergrond of de BRO bezig is. Nodig ook vooral uw collega's uit!

Meer informatie

Benieuwd naar de andere BRO'tjes? Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

U kunt op donderdag 10 september vanaf 9:00 uur deelnemen via een link die u toegestuurd krijgt. Aanmelden voor andere BRO'tjes kan nog steeds via het aanmeldformulier.