12 maart: BRO Ketendag

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
TNO, Princetonlaan 6 in Utrecht
Omschrijving

De BRO Ketendag van 12 maart gaat niet door in verband met restricties door het coronavirus COVID-19.  De Ketendag zou plaatsvinden op de TNO locatie in Utrecht en daar is het ‘TNO protocol coronavirus’ van kracht. Alle medewerkers van TNO en woonachtig in de provincie Noord-Brabant zijn gesommeerd om de rest van de week thuis te werken en voor mensen die last hebben van verkoudheid, hoesten of koorts geldt een verbod om op een TNO kantoor te zijn.

Meerdere sessieleiders zijn ziek (griep) of hebben nog verkoudheidsverschijnselen. Zij mogen dan ook niet werken/aanwezig zijn op de TNO locatie. De sessies die komen te vervallen zullen we opnieuw plannen, dan wel opnemen binnen een andere sessie. We houden u uiteraard op de hoogte.