28 & 29 november: Nationaal Warmte Congres

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Evoluon in Eindhoven
Omschrijving

De uitwerking van het Klimaatakkoord komt eraan. Dit betekent dat we aan de slag gaan met de uitvoering. Wanneer duidelijk is wat de rol van alle stakeholders gaat zijn, kan iedereen die rol ook gaan nemen. Met de kaders die dan neergezet zijn is het duidelijk welke richting we in gaan.

Hoe vul je je rol in? Welke opties zijn er om specifiek jouw warmtevoorziening te verduurzamen? Wat betekenen de RES-en? Wat zijn de lessons learned uit de proeftuinen Aardgasvrije Wijken? En hoe maken we van de warmtetransitie een gezamenlijke opgave die maatschappelijke geaccepteerd wordt? Een heleboel vragen waarbij iedereen op zoek is naar de antwoorden.

Er zijn steeds meer concrete projecten waar we van kunnen leren. De focus van deze dag ligt dan ook op ontmoeten en het delen van ervaringen. Maak er een waardevolle dag van en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor je eigen praktijk!

Meer informatie