25 november: BRO Informatiebijeenkomst bodemkundig werkveld

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.30 tot uur
Locatie
WENR, Droevendaalsesteeg 3, 6708 PB Wageningen
Doelgroep

Iedereen die actief is binnen het bodemkundig werkveld.

Omschrijving

De BRO houdt in samenwerking met WENR een informatiebijeenkomst voor iedereen die in het bodemkundig werkveld actief is. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in wat nu in publieke consultatie staat. Ook geven wij u inzicht in het gele traject van inwerkingtreding van de booronderzoeken en wandonderzoeken.

We geven u een overzicht van de opgenomen analyses, gaan inhouding in op de informatie die wordt vastgelegd in de objecten, geven een kijken hoe de informatie aangeleverd wordt aan de LV BRO en nemen u mee in de planning voor deze onderdelen.

Voor zowel booronderzoek als voor het wandonderzoek loopt momenteel een publieke consultatie. Deze publieke consultatie betreft met name de boor- en wandmonsteranalyses waarvoor per 1-1-2021 verplichtingen gaan gelden voor overheden. Naast dit gedeelte zijn de boormonsterbeschrijvingen al vanaf 1-1-2018 opgenomen in de BRO en zullen de wandbeschrijvingen per 1-1-2020 in de BRO opgenomen worden.

Tijdens de bijeenkomst is er natuurlijk ruimte voor discussie. U kunt de publieke consultatie alvast bekijken. Deze loopt van 31 oktober tot en met 15 december. Als u actief bent in het bodemkundig werkveld is dit het moment om uw reactie te geven. We hopen deelnemers graag te ontmoeten op deze informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Aanmelden? Stuur een mail naar f.terpstra@geonovum.nl