9 & 10 oktober: NSTT No Dig-Event

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Hart van Holland, Berencamperweg 12 in Nijkerk
Doelgroep

Een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur.

Omschrijving

No-Dig?

Denk daarbij aan avegaarboringen, open en gesloten frontboringen, horizontaal gestuurde boringen, put- en leidingrenovatietechnieken en alle kennis en kunde die gerelateerd is aan deze technieken.

Waarom dit Event?

De ondergrondse infra staat voor grote uitdagingen, zowel technisch als beleidsmatig. Maatschappelijk moet de hinder bij de aanleg van kabels en leidingen verder beperkt worden. De 'energietransitie' vraagt intensivering en uitbreiding van het ondergrondse netwerk en tevens zal het rioolstelsel onderhanden genomen moeten worden. Bovendien gaan bovengrondse hoogspanningsleidingen steeds meer ondergronds. Dat vraagt om meer inzet van sleufloze technieken! Het No-Dig Event wordt georganiseerd door de NSTT.

Meer informatie