2 oktober Open Geodag

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Prodentfabriek in Amersfoort
Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is.

Omschrijving

Op 2 oktober vertellen de medewerkers van Geonovum u tijdens de Open Geodag het laatste nieuws over de standaarden, laten zij de samenwerkingspartners aan het woord over de laatste ontwikkelingen en praten zij iedereen bij vanuit de verschillende innovatieplatforms.

Op 2 oktober is er ook ruim aandacht voor de Basisregistratie Ondergrond. Jeroen Schokker en Wessel van Kesteren van TNO gaan deze dag dieper in op het gebruik van de BRO modellen in de praktijk. Erik van der Zee van het Programma Basisregistratie Ondergrond en Frank Terpstra van Geonovum nemen u mee in de uitdaging om sensordata op te nemen in de BRO. Eind oktober organiseren zij ook een hackathon om te verkennen hoe de SensorThingsAPI standaard hier uitkomst in kan bieden. Op de Open Geodag hoor je ook daarover meer.

Kosten

Toegang is gratis.

Meer informatie

Meer informatie over het programma vindt u op de site van Geonovum.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier van Geonovum.