1 oktober: BRO Kwartaal-event

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:00 tot
Locatie
Buitenplaats Kameryck, gelegen tussen Utrecht, Breukelen en Woerden.
Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij de BRO.

Omschrijving

Alweer het 3e BRO Kwartaal-event! Het Programma Basisregistratie Ondergrond nodigt u van harte uit om uw ervaringen met de BRO te delen, informatie uit te wisselen en met elkaar in discussie te gaan.  Dinsdag 1 oktober 2019 van 12:00-17:30 uur.

Kosten

Gratis

Meer informatie

Klaar voor de start? Tranche 2 BRO treedt op 1 januari 2020 in werking. Wat betekent dit voor u en uw organisatie? Wat kunt u verwachten en waar kunt u zich al op voorbereiden? Op dinsdag 1 oktober 2019 van 12:00 - 17:30 uur bent u van harte welkom op locatie Buitenplaats Kameryck, gelegen tussen Utrecht, Breukelen en Woerden.

Deze middag heeft u keuze uit verschillende sessies waarbij we met u in gesprek gaan over de toepassing van de BRO in de praktijk,  wat de impact van de BRO is op gemeenten en kunt u vragen stellen aan de BRO Servicedesk op locatie. Tot slot kunt u tijdens de borrel uw vragen stellen aan andere BRO-gebruikers en BRO-medewerkers. Kortom, na deze middag weet u wat Tranche 2 voor u betekent.

Bekijk alle informatie over het event: het programma, de inhoud van de sessies en alle praktische informatie.

Aanmelden

Meld u gratis aan via het aanmeldformulier.

Bijzonderheden

We willen graag weten of er onderwerpen zijn waar u het over wilt hebben met elkaar of met ons. Geef dit door via het aanmeldformulier en meld u gratis aan!