1 oktober: BRO Kwartaal-event

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
Buitenplaats Kameryck, gelegen tussen Utrecht, Breukelen en Woerden.
Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij de BRO.

Omschrijving

Alweer het 3e BRO Kwartaal-event! Het Programma Basisregistratie Ondergrond nodigt u van harte uit om uw ervaringen met de BRO te delen, informatie uit te wisselen en met elkaar in discussie te gaan.  Dinsdag 1 oktober 2019 van 12:00-17:30 uur.

Kosten

Gratis

Meer informatie

Klaar voor de start? Tranche 2 BRO treedt op 1 januari 2020 in werking. Wat betekent dit voor u en uw organisatie? Wat kunt u verwachten en waar kunt u zich al op voorbereiden? Op dinsdag 1 oktober 2019 van 12:00 - 17:30 uur bent u van harte welkom op locatie Buitenplaats Kameryck, gelegen tussen Utrecht, Breukelen en Woerden.

Deze middag heeft u keuze uit verschillende sessies waarbij we met u in gesprek gaan over de toepassing van de BRO in de praktijk,  wat de impact van de BRO is op gemeenten en kunt u vragen stellen aan de BRO Servicedesk op locatie. Tot slot kunt u tijdens de borrel uw vragen stellen aan andere BRO-gebruikers en BRO-medewerkers. Kortom, na deze middag weet u wat Tranche 2 voor u betekent.

Bekijk alle informatie over het event: het programma, de inhoud van de sessies en alle praktische informatie.

Aanmelden

Meld u gratis aan via het aanmeldformulier.

Bijzonderheden

We willen graag weten of er onderwerpen zijn waar u het over wilt hebben met elkaar of met ons. Geef dit door via het aanmeldformulier en meld u gratis aan!