20 september: COB-congres 2019

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Gaasperdammertunnel in Amsterdam
Omschrijving

Een complete dag vol ondergronds bouwen, kennis en inspiratie in de Gaasperdammertunnel!

Inhoud

Enerzijds een ‘traditioneel’ COB-congres met een lunch, plenair programma en inhoudelijke subsessies, anderzijds een swingend festival met foodtrucks, lichtkunst en muziek. De afsluitende borrel van het congres is het begin van Metro Movies, het ondergrondse filmweekend van Amsterdam.

Ondergronds bouwen

Op school bestaat er geen vak ‘ondergronds bouwen’: ondergronds bouwen is een samenspel van disciplines. Verbinden is het toverwoord. Kennis en vaardigheden worden gecombineerd, ervaringen doorgegeven en ideeën samengebracht. Bovendien gaat ondergronds bouwen vaak letterlijk over verbinden. Kabels, leidingen en tunnels zijn als verbindingen essentieel voor onze samenleving.

Gaasperdammertunnel

IXAS en Rijkswaterstaat werken momenteel hard aan de afbouw van de Gaasperdammertunnel te Amsterdam. De tunnelbuizen worden op vrijdag 20 september aanstaande speciaal opengesteld voor het COB-congres. Vanwege de bijzondere locatie zal het congres dit jaar al ‘s morgens beginnenen de hele dag duren.
Kosten

Het COB-congres is alleen gratis toegankelijk voor studenten en voor participanten en betalende platformleden van het COB. Bekijk of uw organisatie participant is.

Voor andere belangstellenden bedragen de deelnamekosten zonder factuur 285,00 euro en met factuur 297,50 euro (prijzen zijn inclusief btw).

Meer informatie
Aanmelden