19 september: Landelijke WOW-dag

Datum
Plaats in agenda
Locatie
NBC Congrescentrum in Nieuwegein
Doelgroep

Voor weg- vaarweg en waterbeheerders in Nieuwegein.

Omschrijving

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in je vakgebied, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Reserveer dan 19 september 2019 in je agenda.

De toekomst van het weg, vaarweg en waterbeheer zit vol uitdagingen die we maar gedeeltelijk kennen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen razendsnel. Tijdens de WOW-dag staan die thema’s centraal, waar wij als beheerders van weg, vaarweg en water samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog veel meer. Door elkaar te ontmoeten, onze successen en uitdagingen met elkaar te delen en elkaar wat te gunnen komen we samen een stap verder.

Volg inhoudelijke workshops, neem plaats in de collegebanken bij de WOW-university, neem deel aan het ronde tafel gesprek of ga in gesprek met je bestuurder. Ook hoor je op deze dag wie de prestigieuze WOW-prijs voor de beste samenwerking in de wacht heeft gesleept.

Wat je ook kiest, je gaat gegarandeerd met een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten en frisse werklust weer naar huis!

Aanmelden