Geoweek KNAG

Datum
t/m Plaats in agenda
Locatie
Expedities door heel Nederland
Doelgroep

Leerlingen van 10-15 jaar.

Omschrijving

Komend jaar organiseert het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) voor de 13e keer deze fantastische en vooral ook leerzame week. In deze week duiken duizenden leerlingen in de wereld van de geografie. Door het volgen van gastlessen, veldwerk op locatie en bedrijfsbezoeken zien leerlingen wat je in de praktijk met aardrijkskunde kan. 'Zelf doen' staat voorop wanneer leerlingen aan het werk gaan met bijvoorbeeld digitale kaart-, water- en bodemtechnieken. Tijdens deze zogenaamde expedities krijgen leerlingen inzicht in de huidige maatschappelijke, technische en economische ontwikkelingen in één van de grootste groeibranches wereldwijd: de geosector! De BRO levert hieraan een bijdrage. Meer informatie.