Formulier publieksconsultatie Grondwatergebruiksysteem

Via onderstaand formulier kunt u uw opmerkingen op de BRO catalogus Grondwatergebruiksysteem doorgeven.  Wij stellen uw inbreng zeer op prijs!

Deze consultatie loopt van 1 februari tot en met 15 maart 2021. Het complete overzicht van opmerkingen houden wij bij en publiceren we iedere week op de pagina over de publieke consultatie Grondwatergebruiksysteem. Wanneer u een opmerking via dit formulier indient, zorgen wij ervoor dat uw melding ook daar in het overzicht komt.

Wij vragen u in dit formulier ook om contactinformatie achter te laten. Deze gebruiken wij om een bevestiging van uw melding te sturen en om zo nodig contact te kunnen zoeken voor nadere toelichting.


Documenten

Voor het goed begrijpen van de catalogus zoals hij in de ministeriële regeling verschijnt, raden we u aan eerst de inleiding op de catalogus te lezen. U kunt niet op dit achtergronddocument reageren, maar het geeft wel een goede inleiding waarmee u de catalogus beter kunt begrijpen.

Let op: het kan even duren voor deze documenten zijn geladen en u krijgt daarvan soms geen mededeling in uw scherm te zien.