BRO kwartaal-event 21 januari 2020

BRO_Praktijkfestival Header

BRO Kwartaal-event = Praktijkfestival

Het komende BRO Kwartaal-event wordt een feestelijk BRO Praktijkfestival. Ten eerste omdat we iets te vieren hebben met jullie: iedereen is aangesloten op de BRO! Ten tweede omdat er in de praktijk mooie dingen gebeuren waar jullie kennis, maar vooral ook inspiratie uit kunnen halen. We hopen op veel ontmoetingen, inspiratievolle gesprekken en workshops en bouwen de dag zo op dat we kunnen leren van elkaar. U komt toch ook?

Kennis en inspiratie

In de ochtend kunt u op verschillende kennisniveaus uw kennis uitbreiden over de registratieobjecten uit tranche 2. De middag staat in het teken van het BRO praktijkfestival. Hier kunt u inspiratie opdoen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. Daarnaast kunt u verschillende sessies volgen die voornamelijk in het teken staan van de praktijk. Ook is op deze speciale dag ruimte voor een feestelijk moment en een discussiepanel met gebruikers en bestuurders.

Binnenkort kunt u zich aanmelden!

Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma en laten we weten hoe u zich kunt aanmelden. Zet u dinsdag 21 januari alvast in uw agenda? Neem ook uw collega's mee en stuur ze alvast deze save the date!