Praktijkfestival Ondergrond 17 maart 2020

Neem deel aan een feestelijk en avontuurlijk programma!

Samen met Wageningen Environmental Research organiseert de BRO het Praktijkfestival Ondergrond.

Het belooft een interessant en feestelijk programma te worden. Feestelijk omdat we iets te vieren hebben met jullie: iedereen is aangesloten op de BRO en er zijn al veel gegevens aangeleverd! Interessant omdat er in de praktijk mooie dingen gebeuren waar jullie kennis, maar vooral ook inspiratie uit kunnen halen.

Kennis en inspiratie

We zorgen op het Praktijkfestival voor inspiratievolle gesprekken en sessies, interessante sprekers en veel gelegenheid voor mooie ontmoetingen.

Er zijn kennissessies die een introductie bieden op grondwater, booronderzoek en modellen. We vragen in diverse sessies uw inbreng bij prangende vraagstukken. Ook bieden we sessies waarin collega's uit het land vertellen over de BRO en ondergrond in de praktijk en komen er  interessante sprekers.
Op het inspiratieplein kunt u ideeën opdoen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. Ook is op deze speciale dag ruimte voor een feestelijk moment en bezoekt de Secretaris Generaal van het ministerie van BZK het festival.

Locatie en route

Datum:

17 maart 2020

Tijdstip:

9.00 - 17.30 uur

Locatie:

De Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Route

Programma

Wat kunt u verwachten?

Bekijk het programma

Bekijk de sessies

Aanmelden

Wilt u het Praktijkfestival niet missen?

Meld u nu aan

Locatie en route

Locatie:

De Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort

Plan uw route