Softwareleveranciersoverleg

BRO_Softwareleveranciersoverleg_Header

Het softwareleveranciersoverleg is een transparant overleg waar samenwerking centraal staat en waar ideeën worden uitgewisseld. Dit overleg dient als input voor het beschikbaar maken van de keten voor eindgebruikers. Het gaat hierbij om onderwerpen als koppelvlakken en eindgebruikersfunctionaliteiten. Ook brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de BRO. Tot slot dient dit overleg uiteraard ook als open kanaal voor feedback.

Wanneer

Het softwareleveranciersoverleg wordt om de maand gehouden tijdens de BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door de eerstvolgende Ketendag op te zoeken in onze agenda . Of meld u aan voor de mailinglist onderaan deze pagina, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Planning softwareleveranciersoverleggen 2020

Sessie gemist?

Nog even teruglezen wat er is besproken? Geen probleem.  Van alles sessies zijn presentaties en verslagen beschikbaar.

Aanpak

Voordat we in de keten nieuwe functionaliteit ondersteunen, testen we deze eerst samen met vertegenwoordigers van de stakeholders. De ketentest die we deden met softwareleveranciers in februari jl. was daar een voorbeeld van. Elke twee maanden vindt overleg plaats met softwareleveranciers om zo in kleine overzichtelijke stappen de hele BROketen van inwinning tot afname goed werkend te krijgen

Aanmelden softwareleveranciersoverleg

Bent u IT Expert en/of softwareleverancier? Dan bent u van harte welkom bij de tweemaandelijkse overleggen. Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor het Softwareleveranciersoverleg!