Softwareleveranciersoverleg

BRO_Softwareleveranciersoverleg_Header

Het softwareleveranciersoverleg is een transparant overleg waar samenwerking centraal staat en waar ideeën worden uitgewisseld. Dit overleg dient als input voor het beschikbaar maken van de keten voor eindgebruikers. Het gaat hierbij om onderwerpen als koppelvlakken en eindgebruikersfunctionaliteiten. Ook brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij de BRO. Tot slot dient dit overleg uiteraard ook als open kanaal voor feedback.

Aanpak

Voordat we in de keten nieuwe functionaliteit ondersteunen, testen we deze eerst samen met vertegenwoordigers van de stakeholders. De ketentest die we deden met softwareleveranciers in februari jl. was daar een voorbeeld van. Elke twee maanden vindt overleg plaats met softwareleveranciers om zo in kleine overzichtelijke stappen de hele BROketen van inwinning tot afname goed werkend te krijgen

Planning

Documentatie softwareleveranciersoverleg

Nog even teruglezen wat er ook al weer is besproken? Of een sessie gemist? Van alle overleggen zijn verslagen en presentaties.

Aanmelden softwareleveranciersoverleg

Bent u IT Expert en/of softwareleverancier? Dan bent u van harte welkom bij de tweemaandelijkse overleggen. Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor het Softwareleveranciersoverleg!