Reviewsessies Standaarden

Het standaardenteam van de Basisregistratie Ondergrond laat u tijdens reviewsessies graag zien wat er de afgelopen tijd is bereikt. Ook wilt het team graag dat u meedenkt over de standaardisatie van registratieobjecten. Vanaf juni 2021 worden de reviewsessies van alle domeinen gebundeld in één sessie. Uw feedback is van harte welkom!

De reviewsessie wordt gehouden tijdens de vierwekelijkse BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door u aan te melden voor de mailinglist, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Sessie gemist?

Heeft u een reviewsessie gemist? Of nog even teruglezen wat is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar.


Sessies terugkijken en -lezen

De sessies worden opgenomen en we delen de presentaties.

Aanmelden BRO Ketendag

Schrijf u in voor de mailinglist van de BRO Ketendag en ontvang maandelijks een uitnodiging met het aanmeldformulier voor de desbetreffende Ketendag.

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende BRO Ketendagen.