Reviewsessie Grondwatergebruik

Het standaardenteam van het domein Grondwatergebruik van de Basisregistratie Ondergrond laat u tijdens deze sessie graag zien wat er de afgelopen tijd is bereikt. Ook wilt het team graag dat u meedenkt over de standaardisatie van registratieobjecten binnen het domein Mijnbouw. Uw feedback is van harte welkom!

BRO Ketendag

De reviewsessie wordt gehouden tijdens de vierwekelijkse BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door de eerstvolgende Ketendag op te zoeken in de agenda. Of meld u aan voor de mailinglist, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Sessie gemist?

Heeft u een reviewsessie gemist? Of nog even teruglezen wat is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld de Ketendag afspeellijsten op ons YouTube-kanaal.


Aanmelden BRO Ketendag

Schrijf u in voor de mailinglist van de BRO Ketendag en ontvang maandelijks een uitnodiging met het aanmeldformulier voor de desbetreffende Ketendag

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende BRO Ketendagen.