Implementatiesessie Grondwatermonitoring

Het standaardisatieproces voor de meeste registratieobjecten uit het domein Grondwatermonitoring is afgerond. Nu ontstaan beheervragen. Daarom organiseren we implementatiesessies op maat waarbij aspecten uit de gehele keten aan bod komen. We gaan graag in overleg met u over beheer en implementatie van deze BRO-gegevens. Uw feedback is van harte welkom!

BRO Ketendag

De implementatiesessie wordt gehouden tijdens de vierwekelijkse BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door de eerstvolgende Ketendag op te zoeken in de agenda. Of meld u aan voor de mailinglist, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Sessie gemist?

Heeft u een reviewsessie gemist? Of nog even teruglezen wat is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld de Ketendag afspeellijsten op ons YouTube-kanaal.


Aanmelden BRO Ketendag

Schrijf u in voor de mailinglist van de BRO Ketendag en ontvang maandelijks een uitnodiging met het aanmeldformulier voor de desbetreffende Ketendag

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende BRO Ketendagen.