Uitnodiging Expeditie BRO

Uitnodiging

Expeditie BRO: Festival over Ondergrond en BRO

17 maart 2022 | 13.00 - 16.00 uur

Graag nodigen we je hierbij uit voor Expeditie BRO!
Met elkaar zijn we in Nederland aan deze expeditie begonnen om de Basisregistratie Ondergrond (BRO) op poten te zetten. Er zijn hobbels en kuilen genomen, mooie uitzichten en inzichten gedeeld en er is veel bereikt.
Daarom organiseren we op 17 maart a.s. een bijeenkomst over de ondergrond en de BRO en laten we zien hoe er gepionierd is in Nederland door jullie zelf en door anderen.

Programma

We verzorgen een programma met inspirerende en interessante sprekers, verhalen van pioniers en natuurlijk een quiz. Ook maken we een reis door ons brein met neurowetenschapper Paul Smit en we nemen samen een duik in de BRO-praktijkvoorbeelden.

Bekijk het hele programma.

Mee op expeditie?

We mogen elkaar weer ontmoeten! We organiseren een interactieve bijeenkomst op locatie in Amersfoort. Deze wordt ook online gestreamd en we zorgen ervoor dat je ook digitaal mee kunt doen en bij kunt dragen.

Je kunt op het aanmeldformulier aangeven of je de expeditie online wilt volgen of in de Prodentfabriek in Amersfoort aanwezig wilt zijn.
Na 8 maart (persconferentie) ontvang je dan van ons de verdere details.

Meld je aan!

Zet de datum vast in je agenda en meld je aan via het inschrijfformulier. Als je je al eerder hebt aangemeld, hoef je dat niet nog een keer te doen.

Meer informatie volgt!

Hartelijke groet,

Team BRO