Uitnodiging Praktijkfestival Ondergrond 17 maart 2020

Header_Praktijkfestival-30

Uitnodiging voor een dag vol ondergrond-inspiratie

Schrijf nu in!

We nodigen u hierbij graag uit voor het Praktijkfestival Ondergrond op 17 maart 2020 van het programma BRO en WENR. Meld u nu aan!

Let op: dit is een nieuwe datum! Eerder al ontving u van ons een save the date voor 21 januari 2020. We hebben de bijeenkomst verschoven, omdat de voorbereidingstijd met de feestdagen in zicht, toch wel als kort ervaren door alle deelnemers en partners. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te werken met onze partner Wageningen Environmental Research (WENR).

Het belooft een interessant en feestelijk programma te worden. Feestelijk omdat we iets te vieren hebben met jullie: iedereen is aangesloten op de BRO en er zijn al veel gegevens aangeleverd! Interessant omdat er in de praktijk mooie dingen gebeuren waar jullie kennis, maar vooral ook inspiratie uit kunnen halen.

Kennis en inspiratie

We zorgen op het Praktijkfestival voor inspiratievolle gesprekken en workshops, interessante sprekers en veel gelegenheid voor mooie ontmoetingen.

In de ochtend kunt u uw basiskennis uitbreiden met workshops over grondwater en booronderzoek. Ook hebben we een aantal workshops over de verschillende modellen en een interessante spreker. Tijdens de markt kunt u inspiratie opdoen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. In de middag kunt u verschillende sessies volgen die voornamelijk in het teken staan van de praktijk. Ook is op deze speciale dag ruimte voor een feestelijk moment en een discussie met gebruikers en bestuurders.

Alvast inschrijven

Schrijf nu in voor dit Praktijkfestival via het inschrijfformulier! U krijgt dan ook persoonlijk een bericht als de inschrijving voor de workshops start. Neem ook uw collega's mee en stuur ze alvast deze uitnodiging.

We zien u graag op 17 maart!