Save the date: 27 oktober 2020

U bent uitgenodigd voor het online Praktijkfestival Ondergrond!

Over een maand is het al zover! Op dinsdag 27 oktober 2020 van 12.00 tot 16.30 uur organiseert het programma BRO samen met WENR het Praktijkfestival Ondergrond. We doen dit geheel online. U kunt zich al aanmelden, dan hoeft u niets te missen en krijgt u persoonlijk bericht zodra de inschrijving voor de sessies is geopend.

Wat kunt u verwachten op 27 oktober?

Het belooft een gevarieerd programma te worden: er zijn leuke online netwerkmogelijkheden, een talkshow, deelsessies en een Virtueel Inspiratieplein waar u informatie kunt ophalen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. De dag heeft een feestelijk tintje en we zullen ervoor zorgen dat u dit vanuit thuis ook zult meebeleven. Bekijk het programma.

Deelsessies en talkshow

In diverse deelsessies delen sprekers uit het land inspirerende ervaringen. Deze sessies worden verdeeld over twee rondes. Een greep uit de webinars: 'Hoe 3D ruimtelijke ordening helpt bij de energietransitie', 'BRO op de Noordzee', 'Ondergrond en de Omgevingswet', 'Klimaatadaptatie en energietransitie Papendrecht'. Het belooft een interessante middag te worden waar het uiteraard ook weer mogelijk is om al uw vragen te stellen. Bekijk het overzicht met alle sessies.

In de talkshow om 15.00 uur zit een aantal deskundigen aan tafel die hun kijk op de waarde van kennis over de ondergrond met u delen. Daarna zorgen we samen met u voor een feestelijk moment.

Aanmelden

U kunt zich al aanmelden, dan hoeft u niets te missen! Inschrijven voor de sessies kan vanaf 5 oktober. Als u al bent ingeschreven, krijgt u persoonlijk bericht zodra de de inschrijvingen voor de sessies zijn geopend en bent u er als eerste bij. Neem ook uw collega's mee en stuur ze alvast deze uitnodiging!

Aanloop naar het Praktijkfestival: BRO’tjes

Wilt u intussen alvast inhoudelijke kennis opdoen? In aanloop naar het Praktijkfestival zijn we begonnen met een aantal inhoudelijke webinars onder het motto ‘Begin de dag met een BRO’tje'. Tot en met 22 oktober staat er iedere donderdag van 9.00 tot 10.00 uur een BRO’tje voor u klaar. Bekijk het programma hiervan op onze website. U kunt de webinars hier ook terugkijken.

We hopen u digitaal te mogen ontmoeten op 27 oktober!

U ontvangt deze mail, omdat u bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief. Uw collega inschrijven of uitschrijven?