Praktijkfestival Ondergrond 27 oktober

Praktijkfestival Ondergrond

Over een week is het al zo ver! Op dinsdag 27 oktober 2020 van 12.00 tot 16.30 uur vindt het Praktijkfestival Ondergrond plaats. Uiteraard geheel online. Het is geweldig om te zien dat al honderden deelnemers zich hebben ingeschreven voor deze dag. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan eenvoudig via het inschrijfformulier.

Aanmelden sessies

Bent u aangemeld? Neem dan alvast een kijkje in de digitale omgeving van het Praktijkfestival. En let er ook op dat u niet vergeet om u aan te melden voor de sessies. Deze wilt u namelijk niet missen! Uw keuze kunt u eenvoudig doorgeven via de NetworkApp door in te loggen met uw persoonlijke code die u per mail heeft ontvangen na uw aanmelding. Heeft u deze niet ontvangen? Controleer eerst uw spambox en neem anders contact op met basisregistratieondergrond@congresbureau.nl of bel 030-2759624.

Wat kunt u nog meer verwachten op 27 oktober?

Het belooft een gevarieerd programma te worden: er zijn leuke online netwerkmogelijkheden, een talkshow, deelsessies en een Virtueel Inspiratieplein waar u informatie kunt ophalen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. De dag heeft een feestelijk tintje en we zullen ervoor zorgen dat u dit vanuit thuis ook zult meebeleven. Bekijk het programma.

Deelsessies, talkshow en netwerken

In diverse deelsessies delen sprekers uit het land inspirerende ervaringen. Uiteraard is het ook weer mogelijk om al uw vragen te stellen. In de talkshow om 15.00 uur zit een aantal deskundigen aan tafel die hun kijk op de waarde van kennis over de ondergrond met u delen. Daarna zorgen we samen met u voor een feestelijk moment. Gedurende de hele middag is het via de NetworkApp mogelijk om met elkaar te netwerken. Door bijvoorbeeld de chatfunctie.

Wij kijken ernaar uit en hopen u digitaal te mogen ontmoeten op 27 oktober!

U ontvangt deze mail, omdat u bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief. Uw collega inschrijven of uitschrijven?