Kopie van Bedankmail BRO Kwartaal-event (aanwezigen)

Def_Start tranche 2 (tekst + 6hoek)

Terugblik BRO Kwartaal-event 1 oktober

Op 1 oktober organiseerde het Programma Basisregistratie Ondergrond het derde BRO Kwartaal-event. Helaas kon u uiteindelijk niet aanwezig zijn op het event. Toch hebben wij die dag ruim 100 deelnemers mogen verwelkomen! Er waren veel vragen, vaak heel specifiek. Deelnemers gingen op zoek naar praktijkvoorbeelden, zoals van Utrecht en het Groene Hart. Er zijn nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt elkaar te bezoeken. Dat netwerk is heel belangrijk!

Terugblik

We bieden u graag een terugblik op deze dag, zodat u alsnog zoveel mogelijk informatie ontvangt. Hier vindt u onder andere alle presentaties en handige links. Sommigen moeten nog een hoop werk verrichten om klaar te zijn voor Tranche 2. Wij zullen u hier de komende tijd zoveel mogelijk handvatten voor bieden die aansluiten op vragen tijdens het event. Houd hiervoor de BRO website in de gaten voor updates! En bent u al ingeschreven voor de maandelijkse BRO nieuwsbrief?

Wij hopen u de volgende keer te mogen verwelkomen tijdens het vierde BRO kwartaal-event op 21 januari 2020. Zet u het alvast in uw agenda?