Dank voor uw komst!

Def_Start tranche 2 (tekst + 6hoek)

Dank voor uw komst!

Het Programma Basisregistratie Ondergrond dankt u hartelijk voor uw komst op het BRO Kwartaal-event op 1 oktober. De opkomst wordt iedere keer weer groter, dit keer waren er ruim 100 deelnemers! U had veel vragen, vaak ook heel specifiek. U was op zoek naar praktijkvoorbeelden en u heeft nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt elkaar te bezoeken. Dat netwerk is heel belangrijk!

Terugblik

We bieden u graag een terugblik op deze dag. Hier vindt u onder andere alle presentaties en handige links. Sommigen moeten nog een hoop werk verrichten om klaar te zijn voor Tranche 2. Wij zullen u hier de komende tijd zoveel mogelijk handvatten voor bieden die aansluiten op uw vragen tijdens het event. Houd hiervoor de BRO website in de gaten voor updates! En bent u al ingeschreven voor de maandelijkse BRO nieuwsbrief?

Feedback

Wij zijn benieuwd hoe u het BRO Kwartaal-event heeft ervaren. Met uw feedback hopen wij de BRO Kwartaal-events nog beter op uw behoefte aan te sluiten. Het formulier invullen neemt minder dan vijf minuten tijd in beslag. Uw feedback wordt niet verder verspreid.

Graag weer tot ziens tijdens het vierde BRO Kwartaal-event op 21 januari 2020! Zet u het alvast in uw agenda?