BRO-events

BRO_Kwartaal-event_Header

Het BRO Kwartaal-event (BRO-Q) is een interactief event voor iedereen waarbij de resultaten van het afgelopen kwartaal worden gedeeld. Er wordt rekening gehouden met de verschillende informatiebehoefte van alle stakeholders. U kunt die dag kiezen op welk niveau u informatie wilt ontvangen, denk hierbij bijvoorbeeld aan technische of functionele informatie. De BRO maken we samen, dus het programma ziet deze bijeenkomst voornamelijk als een moment om uw feedback op te halen.

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Kwartaal-events!

Agenda

Eerstvolgende BRO-event

Praktijkfestival Ondergrond

BRO_Praktijkfestival tegel_Tekst

Het Praktijkfestival Ondergrond is gepland op 27 oktober 2020. Waarschijnlijk verzorgen we een online programma. Meer informatie volgt.

Terugblik BRO Kwartaal-sessies

BRO Kwartaal-event oktober

Dit event stond in het teken van de voorbereidingen op Tranche 2. Veel specifieke vragen waren er en er is ook veel genetwerkt. Zo leren we van elkaar.

BRO Kwartaal-event juli 2019

Het tweede Kwartaal-event was druk bezocht. We zien dat de BRO bij veel organisatie al tot bloei komt. Er is veel informatie uitgewisseld en er zijn ook veel nieuwe contacten gelegd.

BRO Kwartaal-event april 2019

We zijn gestart met een nieuwe traditie: het BRO Kwartaal-event. Op 2 april vond het eerste event plaats in Amersfoort onder het motto 'Samen de diepte in'. We blikken terug.