BRO-events

BRO_Kwartaal-event_Header

Wij organiseren regelmatig evenementen, zowel online als fysiek. Ben je benieuwd naar de vorige BRO-events? Hieronder vind je een overzicht met de evenementen die zijn georganiseerd.

Aanmelden BRO-events

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de BRO en weet je als eerste van nieuwe events.

Begin de dag met een BRO'tje

Ontwerp zonder titel (1)

Begin je donderdag goed met een BRO'tje. We organiseren een keer per maand een webinar. Bekijk de agenda en meld je aan. Afgelopen webinars zijn ook terug te kijken.

Geo-inspiratiedagen

De BRO is mede-organisator van de vier Geo-inspiratiedagen. Makers en gebuikers van (geo-)data ontmoeten elkaar en delen praktijkvoorbeelden en kennis.

Kennisdagen NL/BE

Nederland belgie vlaggen

BRO en Databank Ondergrond Vlaanderen organiseren met enige regelmaat Kennisdagen Bodem en Ondergrond.  We wisselen dan kennis uit over een bepaald thema.

Agenda

Terugblikken

Expeditie BRO

Expeditie BRO vond plaats op 17 maart! Een festival over BRO en ondergrond.  We blikken graag met je terug op deze middag.

Praktijkfestival Ondergrond

BRO_Praktijkfestival tegel_Tekst

Het Praktijkfestival Ondergrond vond plaats op 27 oktober 2020. Download hier de presentaties van de sessies en bekijk de opnames.

BRO Kwartaal-event oktober 2019

Dit event stond in het teken van de voorbereidingen op Tranche 2. Veel specifieke vragen waren er en er is ook veel genetwerkt. Zo leren we van elkaar.

BRO Kwartaal-event juli 2019

Het tweede Kwartaal-event was druk bezocht. We zien dat de BRO bij veel organisatie al tot bloei komt. Er is veel informatie uitgewisseld en er zijn ook veel nieuwe contacten gelegd.

BRO Kwartaal-event april 2019

We zijn gestart met een nieuwe traditie: het BRO Kwartaal-event. Op 2 april vond het eerste event plaats in Amersfoort onder het motto 'Samen de diepte in'. We blikken terug.