BRO-events

BRO_Kwartaal-event_Header

In deze tijd verzorgen we een online programma. Zodra er meer informatie is over een nieuwe reeks, laten we het u weten. Benieuwd naar de vorige BRO-events? Hieronder vindt u een overzicht met de evenementen die door het Programma zijn georganiseerd. Klik het evenement aan voor meer informatie en een terugblik.

Aanmelden BRO-events

Op de hoogte blijven van de BRO-events? Schrijf u dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u maandelijks op de hoogte van alles wat zich afspeelt rond de BRO en bent u als eerste op de hoogte van de nieuwe events.

Praktijkfestival Ondergrond

BRO_Praktijkfestival tegel_Tekst

Het Praktijkfestival Ondergrond vond plaats op 27 oktober 2020. Download hier de presentaties van de sessies en bekijk de opnames.

Begin de dag met een BRO'tje

Begin je donderdag goed, start met een BRO'tje.  In september en oktober 2020 verzorgden we een serie online bijeenkomsten, speciaal voor iedereen die met de BRO of ondergrond bezig is. U kunt ze hier allemaal terugkijken.

BRO Kwartaalevent oktober

Dit event stond in het teken van de voorbereidingen op Tranche 2. Veel specifieke vragen waren er en er is ook veel genetwerkt. Zo leren we van elkaar.

Agenda

BRO Kwartaal-event juli 2019

Het tweede Kwartaal-event was druk bezocht. We zien dat de BRO bij veel organisatie al tot bloei komt. Er is veel informatie uitgewisseld en er zijn ook veel nieuwe contacten gelegd.

BRO Kwartaal-event april 2019

We zijn gestart met een nieuwe traditie: het BRO Kwartaal-event. Op 2 april vond het eerste event plaats in Amersfoort onder het motto 'Samen de diepte in'. We blikken terug.