Uitnodiging BRO'tje 18 november

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het BRO'tje op 18 november van 9.00 - 10.00 uur. In dit webinar lanceren wij de BRO-op-straat-app en vertellen gebruikers hoe zij BRO-gegevens inzetten in hun praktijk en wat de app hieraan kan toevoegen. 

De BRO-op-straat-app

Zou het niet handig zijn als je op straat, in het veld of op de werkplaats direct in de ondergrond zou kunnen kijken? Bijvoorbeeld bij graafwerkzaamheden, afstemmen van bouwplannen, beleid en beheer, of voor gesprekken met bestuurders en bewoners? Het programma BRO neemt de proef op de som en liet een app maken die via Augmented Reality de bodemopbouw, maar ook de ligging van kabels en leidingen of boomwortels op straat projecteert.

De app is ontwikkeld omdat de Basisregistratie Ondergrond  veel waardevolle data en modellen bevat die in combinatie met andere datasets een grote bijdrage kunnen leveren aan ruimtelijke vraagstukken. Alleen hebben veel gebruikers en hun opdrachtgevers nog niet ervaren hoe dat zou kunnen. Het is een éénmalige, niet-commerciële app, die is gemaakt om te onderzoeken of het direct zichtbaar maken van de ondergrond helpt in beleids- en beheerprocessen en bij de communicatie.

Perspectief van gebuikers

Tijdens dit BRO'tje laten we zien hoe de app werkt en vertellen gebruikers over de dagelijkse praktijk: hoe zij BRO-gegevens gebruiken en welke mogelijkheden zien zij zien voor deze app.

Aanmelden BRO'tje 18 november

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 17 november. U ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.